anoniem bevallen

BESCHERMD BEVALLEN

ALLEEN BEVALLEN? WIJ HELPEN JE!

Ben je in nood, zijn de weeën begonnen en heb je geen contact met een arts, laat ons dat dan weten. Stichting Beschermd Bevallen is er voor jou en je baby. Bel ons gratis nummer, waar je ook bent en wat je ook nodig hebt. Wij zijn er voor je.

 

0800-6005 (gratis)

Je kunt ook met ons chatten (rechtsonder op je scherm), sms-en of Appen 06 - 1111 65 65

zwangerBen jij zwanger en sta je op het punt te bevallen?
zwangerBen jij zwanger en wil, kun of mag jij je baby niet houden?
zwangerGa je binnenkort bevallen en moet je anoniem blijven?
zwangerBen jij zwanger en moet je zonder hulp bevallen?

 

Welkom bij Beschermd Bevallen. Goed dat je kijkt wat wij voor jou en straks je baby kunnen betekenen. Soms heb je problemen die zo groot zijn en die je met niemand hebt gedeeld dat je niet goed meer weet hoe het verder moet. Bijvoorbeeld als je zwanger bent zonder dat dit de bedoeling was, misschien wel tegen je wil in.

 

Er zijn meisjes/vrouwen die na een zwangerschap die ze geheim hebben gehouden alleen moeten bevallen. Dat is niet alleen gevaarlijk voor de moeder en haar baby, maar ook een hele zware en heftige traumatische gebeurtenis. Vanuit een paniekreactie of de angst voor ontdekking kan er dan iets gebeuren dat onverantwoord en niet meer terug te draaien is.

 

Bij ons kun jij terecht met al je vragen rondom je bevalling en wat er daarna mogelijk is. We kunnen samen je problemen bespreken. Met elkaar kunnen we naar een oplossing kijken, waarbij jij je goed voelt. Dat kan ook samen met een arts of verloskundige waar je je naam niet hoeft te geven. De vrijwilliger van Beschermde Wieg begeleid je daarbij. Je bent niet alleen.

 

Zij is er voor jou. Niet alleen door zo goed mogelijk advies en antwoord op je vragen te geven, maar ook door je te helpen tot een veilige en goede keuze te komen als het om de toekomst van jou en je baby gaat.

 

Wij helpen je,  van mens tot mens, zónder oordeel en mét liefde.  

 

 

doneren

 

 

 

LOCATIES

Ben je al bevallen en zoek je hulp? Stichting Beschermde Wieg heeft diverse locaties in Nederland, kies hier je locatie:

 

 

MOBIELE HULP & OPVANG

Stichting Beschermde Wieg heeft helaas nog niet in heel Nederland Beschermde Wieg Kamers maar wel door heel Nederland een betrokken netwerk welke mobiele hulp en opvang mogelijk maakt.
Kijk hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

moeder-kind