doneren beschermde wieg

STEUN BESCHERMDE WIEG

 

 

EEN TIKKIE ONTVANGEN?

tikkie

 

Heel makkelijk ... Kies jouw Tikkiebedrag, vul je gegevens in en wij sturen je een Tikkie.

 

 

 

WORD VRIEND VAN BESCHERMDE WIEG

Samen vormen we een community; een gemeenschap van mensen die met elkaar betekenis willen hebben in het leven van kwetsbare moeders en kinderen. Mensen die zich hard willen maken het leven van pasgeboren baby's te beschermen. Die vertrouwen hebben in een betere wereld, waar gestuurd wordt op kracht in plaats van macht. Een community die het mede mogelijk maakt dat geen zwangere, zorgmijdende vrouw in nood er meer alleen voor staat. Die helpt moeders en kinderen een kans te geven op medische hulp, een veilige geboorte en daar waar mogelijk een toekomst samen.

Naast eeuwige dank geven wij jou in ruil voor je jaarlijkse donatie graag iets terug. Zo word je uitgenodigd voor onze symposia en ontvang je onze digitale nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

 

Vul het formulier online in. U kunt het formulier ook downloaden, digitaal ondertekenen en mailen naar erika@beschermdewieg.nl of print het formulier uit, vul uw gegevens in, mail deze naar erika@beschermdewieg.nl of stuur deze per post naar
Stichting Beschermde Wieg, Alexander Dubcekstraat 13, 3065 Rotterdam

 

 

machtiging vriend van Beschermde Wieg

 

 

 

 

 

EENMALIGE DONATIE

Help ons meerdere Beschermde Wieg kamers te openen!
Elke gift is voor ons waardevol, klein of groot. Doneren doe je makkelijk en snel met iDeal of via een eigen overschrijving op ons bankrekeningnummer NL38TRIO0197977324. Stichting Beschermde Wieg heeft de ANBI status.

 

 

 

ideal

 

 

 

 

STEUN ONS MET DE AANKOOP VAN EEN BOEK

Je kunt ons ook steunen met de aankoop van een van de boeken van Barbara Muller.
De gehele opbrengst gaat naar de stichtingen.

Het nieuwste boek van Barbara Muller is Lief, liever liefde, een must-have voor mensen die aangeraakt willen worden door de liefde.
Een unieke, ontroerende bundel van zienswijzen over de liefde vanuit het perspectief van kinderen en ouderen.

 

 

BOEK BESTELLEN

 

 

Lief, liever liefde

 

 

boeken barbara muller

 

 

 

baby