Informatie

zwanger-hulp

Stichting Beschermde Wieg

Welkom

Welkom bij Stichting Beschermde Wieg. Goed dat je kijkt wat wij voor jou en straks voor je baby kunnen betekenen. Soms heb je problemen die zo groot zijn en die je met niemand hebt gedeeld dat je niet goed meer weet hoe het verder moet. Bijvoorbeeld als je zwanger bent zonder dat dit de bedoeling was, misschien wel tegen je wil in.

Er zijn meisjes en vrouwen die na een zwangerschap die ze geheim hebben gehouden alleen moeten bevallen. Dat is niet alleen gevaarlijk voor de moeder en haar baby, maar ook een hele zware en heftige traumatische gebeurtenis. Vanuit een paniekreactie of de angst voor ontdekking kan er dan iets gebeuren dat onverantwoord en niet meer terug te draaien is.

Bij ons kun jij terecht met al je vragen rondom je bevalling en wat er daarna mogelijk is. We kunnen samen je problemen bespreken. Met elkaar kunnen we naar een oplossing kijken, waarbij jij je goed voelt. Dat kan ook samen met een arts of verloskundige waar je je naam niet hoeft te geven. De vrijwilliger van Beschermde Wieg begeleid je daarbij. Je bent niet alleen.

Zij is er voor jou. Niet alleen door zo goed mogelijk advies en antwoord op je vragen te geven, maar ook door je te helpen tot een veilige en goede keuze te komen als het om de toekomst van jou en je baby gaat.

Wij helpen je, van mens tot mens, zónder oordeel en mét liefde.