Nalatenschap zwangeren en baby

Nalatenschap

NALATEN AAN DE BESCHERMDE WIEG

 

Met uw nalatenschap maakt u na uw overlijden een levensgroot verschil.  

Door Stichting Beschermde Wieg in uw/jouw testament op te nemen, blijft het ook in de toekomst mogelijk dat onbedoeld zwangeren en pas bevallen vrouwen in schrijnende omstandigheden hulp krijgen, waardoor babylevens worden gered.  Elke gift is waardevol en wordt zeer gewaardeerd. Stichting Beschermde Wieg heeft een erkende ANBI status, wat betekent dat het doneren vanuit een nalatenschap aan ons fiscaal gunstig is.


Met uw nalatenschap worden niet alleen babylevens gered maar ook gezinnen met jonge kinderen ondersteund.  Wij zorgen ervoor dat iedere euro zorgvuldig wordt besteed aan projecten die gericht zijn op empowerment, ontwikkeling, opleiding, coaching en traumaverwerking. 


Samen kunnen we een impactvol verschil maken in jonge levens. 

Van kansarm naar kansrijk door uw steun!

GOEDE DOELEN OPNEMEN IN EEN TESTAMENT: ZO DOE JE DAT

 

Als u wilt nalaten aan onze stichting, legt een notaris dit vast in een testament. U kunt ons benoemen tot (mede-)erfgenaam door erfstelling. Er wordt dan aangegeven welk percentage
wij van de nalatenschap ontvangen. 
Ook kan er een geldbedrag of een bepaald goed worden geschonken, een legaat.Vrijblijvende informatie

kitty nusteling nalatenschapDenkt u erover om na om Stichting Beschermde Wieg op te nemen in uw testament? Daar zijn we erg blij mee. 

 

Ik neem graag de tijd om persoonlijk onze missie en ons werk toe te lichten. 

 

Kitty Nusteling 

Operationeel directeur 

Email: info@beschermdewieg.nl

Telefoon: 06-111165

We vinden het fijn om het te  weten, als u ons opneemt in uw testament. Dit is niet verplicht, maar we houden u dan op de hoogte van ontwikkelingen onze resultaten.

 

 

De notaris heeft de volgende gegevens nodig:

 

Stichting Beschermde Wieg

Kuipershaven 17

3311 AL, Dordrecht

KvK nummer: 61372064

ANBI/RSIN nummer:  854315615

Help ons doel te bereiken

Steun Stichting Beschermde Wieg

Stichting Beschermde Wieg is grotendeels afhankelijk van giften om kwetsbare moederen en baby’s in nood te kunnen blijven helpen en ondersteunen. Elke gift klein of groot helpt ons om hen te helpen.
Help jij ons mee?
Maak eenmalig een bedrag over opdat we meerdere Beschermde Wiegkamers kunnen openen. Doneren doe je makkelijk en snel met iDeal of via een eigen overschrijving op ons bankrekeningnummer NL38TRIO0197977324

Elke gift is voor ons waardevol, klein of groot.
Wij zijn heel dankbaar en blij met een ieder die onze stichting een warm hart toedraagt!