Ga naar de inhoud

DONEREN

CBF-ERKEND

Stichting Beschermde Wieg is grotendeels afhankelijk van giften om kwetsbare moeders en baby’s in nood te kunnen blijven helpen en ondersteunen. Elke gift klein of groot helpt ons om hen te helpen.
Help jij ons mee?

Word vriend van Beschermde wieg

En ontvang nu gratis het nieuwste boek van Barbara Muller Lief, Liever liefde.

(Minimaal donatiebedrag € 25)

lief-lieverliefde

Samen vormen we een community; een gemeenschap van mensen die met elkaar betekenis willen hebben in het leven van kwetsbare moeders en kinderen. Mensen die zich hard willen maken het leven van pasgeboren baby’s te beschermen. Die vertrouwen hebben in een betere wereld, waar gestuurd wordt op kracht in plaats van macht. Een community die het mede mogelijk maakt dat geen zwangere, zorgmijdende vrouw in nood er meer alleen voor staat. Die helpt moeders en kinderen een kans te geven op medische hulp, een veilige geboorte en daar waar mogelijk een toekomst samen.

Naast eeuwige dank geven wij jou in ruil voor je jaarlijkse donatie graag iets terug. Zo word je uitgenodigd voor onze symposia en ontvang je onze digitale nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Vul dit formulier online in. Je kunt het formulier ook downloaden, digitaal ondertekenen en mailen naar m.witt@drv.nl of print het formulier uit, vul je gegevens in, mail deze naar m.witt@drv.nl of stuur deze per post naar
Stichting Beschermde Wieg, Kuipershaven 17, 3311 AL Dordrecht.